خرید و فروش کنسانتره کرومیت در ایران و مخصوصا در کرمان یکی از رایج ترین اقدامات بسیاری از تاجران می باشد . زیرا بسیاری از صنایع مربوط به فلزات به کنسانتره کرومیت نیاز مبرم دارند و لذا نیاز دارند تا کنسانتره با عیار مخصوص خود را خرید کرده و آن را در صنعت خود مورد استفاده قرار دهند . کنسانتره کرومیت یکی از مهمترین و ضروریترین محصولات نهایی استخراج و فراوری کرومیت می باشد.
کشور ایران از لحاض ذخایر مواد معدنی از جمله کرومیت بسیار غنی است و در بسیاری از نقاط معادن فعال کرومیت یافت شده و اقدام به حفاری و استخراج کرده اند. در اکثر مناطق جنوبی و شرقی کشور معادن فعال کرومیت یافت شده و استخراج می شود معادن فعال بزرگی در استان های کرمان و سبزوار وجود دارد که کرومیت آنها شهرت جهانی دارد و به کشورهای مختلفی مانند چین و هند و اروپا صادرات می شود.
معادن کرومیت در ایران بصورت پراکنده بوده و از تمرکز در یک نقطه برخوردار نیستند لذا این پراکندگی باعث شده است که عیارهای کاملا متفاوتی داشته باشند برخی از آنها مانند معادن مرکزی ایران دارای عیار کمتری هستند . برخی هم مانند استان کرمان از عیار بالاتری برخوردار هستند . لذا با توجه به عیار و یا پر عیار سازی قیمتهای مختلفی در داخل ایران به خود می گیرند.
خرید و فروش و صادرات کنسانتره کرومیت
همانطور که گفتیم خرید و فروش کنسانتره کرومیت نه تنها در داخل کشور بلکه در مقیاسهای جهانی هم در ابعاد و دامنه های بسیار بزرگی صورت میگیرد. زیرا این ماده معدنی در صنایع نقش اصلی و تعیین کننده ای در ساخت و تولید تمامی فلزات از جمله صنایع ذوب فلزات و صنایع ساخت تمامی تجهیزات و قطعات فلزی، صنایع آبه کاری، صنایع شیمیایی و غیره نقش بسیار اساسی و کاربردی دارد .
کنسانتره کرومیت همان کرومیت خالص شده می باشد که بیش از الی درصد آن از عنصر کروم و مابقی آن از اکسید های فلزات دیگر می باشد که در استحکام بخشی به فلزاتت نقش بسزایی دارد خرید و فروش این ماده معدنی مخصوصا در صنایع ذوب آهن اصفهان و صنایع ساخت تجهیزات از مواد نسوز بسیار زیاد بوده و اگر کنسانتره از عیار کمتری برخوردار باشد کیفیت محصولات بدست آمده نیز به شدت کاهش می یابد .
صنایع فولاد و دیرگدازها از خریداران اصلی این ماده معدنی هستند آنها معمولا قبل از خرید ابتدا آنالیز کنسانتره کرومیت را از تولید کننده یا فروشنده م گیرند و به تجزیه و تحلیل آنالیز کنسانتره کرومیت می پردازند .پس از تایید آنالیز اقدام به گرفتن نمونه از تولید کننده می گیرند و پس از آزمایشات بر روی نمونه و منطبق بودن آن با آنالیز شروع به بستن قرارداد کرده و خرید خود را فقط از تولید کننده انجام می دهند.

تعریف کانی کرومیت از دیدگاه علم زمین شناسی
ماده معدنی کرومیت و عنصر کروم در سال ۱۷۹۸ توسط شخصی به نام واکلین کشف شد. این ماده یکی از سختترین مواد کشف شده در آن زمانها به حساب می آمد عنصر کروم به همراه عناصر دیگری مانند تنگستن و مولیبدن قرار داشت که همگی در گروه ششم جدول تناوبی عناصر قرار داشتند .این گروه خاصیت نیمه فلزی دارند و امروزه در ساخت بسیاری از آلیاژهای فلزی از این گروه از جدول تناوبی استفاده می کنند.
عنصر کروم به دلایل مختلفی به تنهایی در طبیعت یافت نمی شود زیرا میل ترکیبی بسیار شدیدی به سایر عناصر دارد . چهار نوع ایزوتوب همیشه از عنصر کروم در طبیعت وجود دارد که اکثرا کروم به شکل یکی از اینها یافت می شود و این چهار ایزوتوپ عبارتند از: ۵۰Cr، ۵۲Cr، ۵۳Cr، ۵۴C. کروم خالص را معمولا برای آبه کاری فلزات استفاده می کنند . از آنجاییکه کروم خالص در طبیعت یافت نمی شود آن را توسط روشهای مختلفی مانند الکترولیز از عنصر کرومیت جدا می کنند.
مراکز خرید و فروش کنسانتره کرومیت در آزمایشگاهها از عنصر کروم به اشکال مختلفی استفاده کرده و آن را به صنایع مختلفی مانند صنایع تولید مواد شیمیایی می فروشند. عنصر کروم در اسید کلریدریک به سرعت واکنش داده و کلریدها را تشکیل می دهد. در واکنش با اسید سولفوریک بصورت محلول بوده و در واکنش با اسید نیتریک هیچ تغییری نمی کند. کروم میل ترکیبی شدیدی با اکسیژن ، هیدروژن و نیتروژن دارد و پس از تبدیل شدن با اینها دارای قدرت استحکام پذیری بسیار بالایی می شود.

خرید و فروش کنسانتره کرومیت از نظر مواد تشکیل دهنده آن
خرید و فروش کنسانتره کرومیت معمولا با توجه به مواد تشکیل دهنده آن صورت می گیرد . زیرا هر صنعت استفاده خاصی از کرومیت را دارد. از نظر علم کانی شناسی عنصر کروم فقط در گروه اسپینل یافت می شود گروه اسپینل هم عبارتند از کرومیت، اوورویت( گرونای سبز) کاموریت( کلریت بنفش)، و مسکویت سبز می باشد. عیار کروم در این کانیها از ۱۸ تا۶۴ در حال تغییر هستند.
از نظر علم بلور شناسی که شاخه ای علم زمین شناسی می باشد کانی کرومیت دارای سیستم تبلور هگزاآکتاهدرال یا به اصطلاح سیستم تبلور کوبیک می باشد و در گروه اسپینل قرار دارد.رنگ کانی کاملا سیاه بوده اما رنگ خاکه آن قهوه ای می باشد و دارای جلای نیمه فلزی است. سختی آن ۵/۵ بوده و وزن مخصوص کرومیت ۶/۳ می باشد. برخی از کرومیتها هم دارای مقادیر بالایی از FeO و Fe2O3 می باشند این نوع کرومیتها خاصیت مغناطیسی پیدا می کنند.
کرومیت بصورت توده ای یافت می شود که عیار کروم آن از ۳۰ تا ۶۸ در تغییر است .دمای نقطه ذوب آن ۲۱۳۰ درجه سانتیگراد است و نسبت مرغوبیت آن هم بر مبنای عدد ۲ است یعنی اگر مرغوبیت کرومیت از ۲ بالاتر باشد بسیار مرغوب است ولی اگر مرغوبت آن کمتر از ۲ باشد عیار آن پایین است و برای صنایع مناسب نیست و باید پر عیار سازی انجام گیرد.

صادرات و نحوه خرید و فروش کنسانتره کرومیت
کشورهای تولید کننده کرومیت شامل آفریقای جنوبی و آمریکا و زیمباوه روسیه و ترکیه به ترتیب از بزرگترین تولید کنندگان کرومیت خالص هستند زیرا کانسار کرومیت در این کشورها بصورت لایه ای خالص بوده و از بزرگترین ذخایر کرومیت برخوردار هستند .اکثر کشور های دنیا کرومیت خود را از این کشورها خریداری می کنند و صادرات کرومیت در این کشورها از ابعاد بسیار گسترده ای برخوردار است.
خرید و فروش کنسانتره کرومیت در داخل ایران هم بصورت مستقیم یا انلاین انجام می گیرد . ابتدا با درخواست آنالیز و نمونه از طرف خریدار معامله آغاز می شود و سپس در نهایت اگر مورد تایید واقع شود قرارداد بسته می شود .
خریدارانی که قصد خرید از مجموعه معدنی بزرگ ایران کانی را داشته باشند می توانند مشخصات خود را در واتساپ و یا در فروم مشخصات مندرج در صفحه اول این وبسایت برای ما بفرستند تا کارشناسان و متخصصان با آنها تماس گرفته راهنمایی های لازم را برای انها ارائه دهند
مدیر فروش مجموعه ایران کانی: هادی ملکی
تلفن مشاوره و ثبت سفارش: ۰۹۱۲۰۵۲۶۱۶۳

- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.