فروش کرومیت صادراتی ایران با قیمت درب کارخانه و عیار بالا برای صنایع متالوژی، شیمیایی و دیرگدازها همه جانبه و به صورت اینترنتی و حضوری انجام می گیرد. شرکت ایران کانی یک مجموعه از انواع مواد معدنی می باشد که به صورت عمده مبادرت به فروش مواد معدنی مانند کرومیت، زئولیت و غیره می نماید. این شرکت دارای ۱۵ سال سابقه استخراج کرومیت و زئولیت از معادن استان های سمنان، قم، کرمان، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان می باشد.
- کرومیت چیست و در بازار های داخلی چه جایگاهی دارد؟
- فروش کرومیت صادراتی و جایگاه ایران در جهان
- ویژگیهای کرومیت معدنی و کاربرد های ان در صنایع مختلف
- فروش کرومیت صادراتی و کاربردهای آنها در صنایع مختلف
- سایر ویژگیها و کاربرد های کروم و کرومیت از نظر مراکز فروش کرومیت صادراتی
- قیمت فروش کرومیت صادراتی بر اساس خواستگاه تشکیل
- آمار ذخایر کرومیت در جهان و ایران
- مدیر فروش مجموعه معدنی ایران کانی: هادی ملکی
- تلفن مشاوره و ثبت سفارشات: ۰۹۱۲۰۵۲۶۱۶۳
- وبسایت رسمی مجموعه معدنی ایران کانی: www.irankani.com
عیار کرومیت این شرکت از ۴۲ به بالا بوده و در سایزهای ۲ الی ۵ میلیمتر تا سایزهای ۲۰۰ مش می باشد. صادرات کرومیت توسط این شرکت به کشورهایی مانند چین، ژاپن، روسیه، ترکیه، آفریقای جنوبی ،مراکش، مصر و غیره در حال انجام است.
بازار داخلی کرومیت طی روزهای اخیر به دلیل نوسان ارز دچار افت و خیزهای زیادی گردیده است. قیمت کرومیت رابطه مستقیم با نوسانات ارزی دارد و قیمت آن جهانی است .کرومیت ایران در مقایسه با سایر کشورهای دنیا مانند آفریقای جنوبی از عیار پایین تری برخوردار است و لذا برای آنکه بتوان این کرومیت را در صنعت مورد استفاده قرار داد نیاز به بالا بردن عیار آن می باشد.
کرومیت چیست و در بازار های داخلی چه جایگاهی دارد؟
کرومیت به لحاظ لغوی به معنای رنگ میباشد و از نظر ساختاری دارای پیوندهای بسیار مستحکم بوده به طوری که درجه حرارت و ذوب آن بالای ۲۱۳۰ درجه می باشد. این ماده معدنی یکی از مستحکم ترین مواد معدنی شناخته شده در جهان است و برای اولین بار در سال ۱۷۹۸ توسط واکلین شناسایی و کشف و بعدها توسط لوئیز ارائه گردید. این کانی مهمترین کانی باشد که دارای عنصر کروم بوده و کروم یکی از فلزات بسیار ضروری در صنایع مختلف می باشد که به همراه مولیبدن و تنگستن در گروه ششم جدول تناوبی و از نظر کانی شناسی در گروه اسپینل قرار دارد.
رنگ کروم نقره ای متمایل به سفید تا آبی بوده و دارای وزن مخصوص ۵.۶ می باشد. دلایل استخراج این کانی فقط به دلیل و ساخت عنصر کروم است عنصر کروم کاربردهای بسیار زیادی در صنایع دارد و یک محصول کاملاً استراتژیک بوده صنایع زیادی وابسته به این عنصر میباشند. تولید کروم خالص نیاز به تکنولوژی های پیشرفته ای دارد که در کشور ایران بسیاری از آنها موجود نیست و لذا کشور ایران با صادر کردن کانی کرومیت و فرآوری آن توسط کشور های دیگر و تبدیل آن به کروم و در نهایت اقدام به وارد کردن کروم از کشورهای دیگر می نماید.
کشور چین بزرگترین تولید کننده یا عنصر کروم میباشد و ایران یکی از بزرگترین وارد کنندگان کروم از کشور چین است. تولید برخی از مشتقات شیمیایی مانند دی کرومات سدیم و بی کرومات پتاسیم توسط کانی کرومیت انجام می گیرد و با تولید این مواد شیمیایی گازهای سمی بسیار خطرناک از آن خارج می شود لذا توصیه می شود که بدون تجهیزات و امکانات ایمنی هرگز اقدام به ساخت این مواد شیمیایی ننمایید.

فروش کرومیت صادراتی و جایگاه ایران در جهان
فروش کرومیت صادراتی به دلیل استراتژیک بودن این ماده دارای محدودیتهایی است . ماده معدنی کرومیت ماده استراتژیک می باشد که میزان ذخایر آن بر کشور محدود است است و برای صادرات نیاز به مجوز های خاصی دارد. اکثر معادن ایران کرومیت استخراج شده را به مصارف داخلی می رساند و صنایع داخلی مانند ذوب آهن، متالوژی، مواد شیمیایی و مواد نسوز از این ماده استفاده می کنند. ولی برخی از معادن به دلیل اینکه امکان فراوری کرومیت به دلیل مقرون به صرفه نبودن مجبور هستند آن را به صورت خام به کشورهایی مانند چین و روسیه ترکیه و غیره صادرات کنند.
این معادن میتوانند مواد خام خود را به کارخانجات کنسانتره سازی بفروشند و آن کارخانه ها پس از کنسانتره سازی به مصارف داخلی برسانند. کشور چین یکی از بزرگترین خریداران مواد معدنی ایران می باشد .مواد خام را چین از کشور ایران خریداری کرده و پس از فرآوری و پر عیار سازی دوباره با قیمتهای بسیار بالاتری به ایران می فروشد .
جایگاه ایران در زمینه تولید ماده معدنی کرومیت در رتبه دهم جهان می باشد .کرومیت ایران به دلیل پایین بودن عیار آن زیاد در جهان خریدار ندارد و برای اینکه آن را بتوان صادرات کرد باید عیار ان را از ۱۰ به بالای ۴۰ رساند .کرومیت ایران اکثراً به صورت پراکنده در استانهای مختلف یافت شده است. معادن کرومیت ایران اکثراً به صورت روباز و بعضی به صورت زیرزمینی به فعالیت خود ادامه می دهند. معمولا معادنی که هم روباز و هم زیرزمینی باشند دارای ذخایر بیشتری هستند معادن فاریاب و اسفندقه جزو این معادن میباشند.

ویژگیهای کرومیت معدنی و کاربرد های ان در صنایع مختلف
فروش کرومیت صادراتی به دلیل وجود عنصر کروم در این ماده از اهمیت بالایی برخوردار است .مهمترین عنصری که حدود ۶۰ درصد از کانی کرومیت را در بر گرفته است عنصر کروم می باشد. تمامی صنایعی که از کروم استفاده می کنند تنها میتوانند این ماده را از کانی کرومیت تهیه کنند. زیرا اصلی ترین تامین کننده عنصر کروم کانی کرومیت می باشد.
برای استخراج کروم از کرومیت کافی است آن را در مجاورت حرارت بسیار بالا قرار داده تا اکسیژن موجود در این کانی از آن خارج گردد سپس عنصر کروم بدست می آید. عنصر کروم یکی از فلزات بسیار سخت می باشد که در سال ۱۷۹۸ میلادی توسط واکلین شناسایی شد این عنصر به همراه مولیبدن و تنگستن در جدول ششم تناوبی قرار دارد. عنصر کروم را نمیتوان در طبیعت به صورت آزاد یافت زیرا میل ترکیبی شدیدی به اکسیژن ،نیتروژن و هیدروژن دارد.

چهار ایزوتوپ از کروم در طبیعت یافت می شود که عبارتند از کروم ۵۴، کروم ۵۳، کروم ۵۲ و کروم ۵۰ .در دمای اتاق عنصر کروم بسیار نرم است و میل ترکیبی زیادی با عناصر اکسیژن ،نیتروژن و هیدروژن دارد ولی به محض اینکه با این عناصر ترکیب شود به یک ماده بسیار سخت و غیرقابل انعطاف تبدیل می شود. کروم را معمولاً در آبکاری فلزات استفاده می کنند و زیرا زیبایی و جلای خاصی به فلزات میدهد. علاوه بر افزایش زیبایی و جلای فلز باعث میشود که این فلزات در برابر خوردگی هوازدگی سائیده شدگی و زنگ زدگی مقاومت بسیار بالایی پیدا کند.
اکسیدهای کروم به سه صورت در طبیعت وجود دارد اکسید کروم با ظرفیت دو ،اکسید کروم با ظرفیت ۳ و اکسید کروم با ظرفیت ۴ . فلز کروم با اسید کلریدریک وارد واکنش شیمیایی می شود و کلرید ها را تشکیل می دهد. کروم در اسید کلریدریک به صورت محلول است ولی هنگامی که با اسید نیتریک وارد واکنش .می شود هیچ تغییر ظاهری در خود ایجاد نمی شود . کروم وقتی وارد واکنش با نیتروژن می شود دو نوع نیتریت تشکیل می دهد Cr2N و CrN

فروش کرومیت صادراتی و کاربردهای آنها در صنایع مختلف
فروش کرومیت صادراتی برای صنایع از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. عنصر کروم مادهای است که میتواند در استحکام بخشی به صنایع فولاد و متالوژی موثرتر باشد هنوز ماده معدنی جایگزین برای آن یافت نشده است. تنها کانی که این عنصر بسیار مهم را در بردارد کانی کرومیت می باشد. حدود ۶۰ درصد از کانی کرومیت را عنصر کروم تشکیل داده است.
کانی های دیگری نیز وجود دارند که حاوی مقادیر متفاوتی از عنصر کروم را دارا می باشند ولی مقادیر آنها معمولاً پایینتر است. آن کانی ها عبارتند از آواروویت ،گرونا، کلریت بنفش، مسکوویت سبز و کامریت . و همه اینها در گروه اسپینل قرار دارد اما همانطور که گفته شد تنها کانی کرومیت برای برای فرآوری عنصر کروم مقرون به صرفه است و سایر عناصر زیاد مقرون به صرفه نیستند.
کرومیت با توجه به ترکیباتی که دارد در طبیعت چند نوع از آن وجود دارد: ۱_ماگنا کرومیت کانی که در آن میزان آهن و آلومینیوم نسبتاً بالایی دارد .۲_آلومو کرومیت کانی که در آن میزان آلومینیوم و منیزیم در آن وجود دارد ۳_ کرومو پیکریت کامی که کروم و آلومینیوم نسبت بالایی دارند. عیار اکسیژن در کرومیت هم از ۱۸ تا ۶۲ تغییر است و انواع اکسید ها را در این کانی به وجود آورده است.

سایر ویژگیها و کاربرد های کروم و کرومیت از نظر مراکز فروش کرومیت صادراتی
ویژگیهای کرومیت از نظر مراکز فروش کرومیت صادراتی در ایران و سایر نقاط جهان معمولاً یکسان است ولی برخی از ویژگیهای کرومیت ها بر اساس ساختار های تشکیل دهنده آن دارای تفاوت هایی می باشد. نسبت عنصر کروم در برخی بالاتر بوده و از عیار خوبی برخوردار می باشند. عمده ترین کاربرد عنصر کروم برای ساخت فروکروم می باشد. فروکروم ماده اولیه تهیه فولادهای ضد زنگ می باشد.
کشور آفریقای جنوبی دارای ذخایر کرومیت با عیار بالا هستند و ۸۰درصد کرومیت خود را صادر میکنند. کشورهایی مانند ایران دارای کرومیت عیار پایین هستند و ارزش اقتصادی ندارند برای آنکه در صنعت قابل استفاده شوند باید عیار آنها بالا رود.
کرومیت از نظر علم کانی شناسی در سیستم کوبیک متبلور می شود. بلورهای آن معمولاً به رنگ سیاه تا قهوهای یافت می شوند .جلای نیمه فلزی دارد و سختی آن ۵.۵ الی ۵٫۷ میباشد. وزن مخصوص کرومیت نیز از ۶.۳ است . کرومیت هایی که دارای مقادیر آهن در آن میباشد دارای خاصیت مغناطیسی می باشند نقطه ذوب کرومیت ۲۱۳۰ درجه سلسیوس است.

قیمت فروش کرومیت صادراتی بر اساس خواستگاه تشکیل
مراکز تولید استخراج کرومیت در دنیا قیمت فروش کرومیت صادراتی را بر اساس عیار و خاستگاه تشکیل آن تعیین میکنند. میزان عیار کرومیت و عناصر تشکیل دهنده آن ارتباط مستقیمی با قیمت دارد. کانسار های کرومیت در دنیا دارای دو خاستگاه تشکیل می باشند:
۱_خاستگاه لایه ای : این خواستگاه تشکیل دارای کانسار های کرومیت لایه ای با عیار بسیار بالا بوده و از نظر اقتصادی ارزش بسیار زیادی دارند مهمترین کانسار هایی که به صورت لایه ای در دنیا وجود دارد کانسار لایه عظیم بوشولد آفریقای جنوبی و دایک بزرگ زیمباوه .

دایک در اصطلاح روزنه های آتشفشانی هستند که از دل گوشته به پوسته زمین رخنه کرده و مواد مذاب خالصی را از گوشته وارد پوسته میکنند. دایک زینباوه نیز به صورت عمودی از دل گوشته بیرون آمده و ذخایر عظیم کرومیت را با خود همراه دارد و عیار آنها بسیار بالا بوده و قابلیت صادرات دارد.
۲_خاستگاه توده ای: این خاستگاه را آلپی نیز می نامند. کانسارهایی که به صورت توده ای یا الپی در دنیا وجود دارد اکثراً در حوالی رشته کوه آلپ قاره آسیا یافت می شود .این کانسارها نسبت به کانسارهای لایه های دارای عیار کمتری می باشند و قیمت آنها نسبت به کانسار لایه ای پایینتر است . دلیل آن وجود عناصر مختلف و ناخالصیهای است که در این آنها یافت می شود. کانسار های کرومیت ایران نیز از نوع آلپی بوده و عیار آن ها زیر ۱۰ درصد می باشد.

آمار ذخایر کرومیت در جهان و ایران
طبق مطالعات آماری که مراکز تولید و فروش کرومیت صادراتی ارائه دادهاند ذخایر کرومیت در جهان به صورت گسترده ای وجود دارد. مهمترین و غنیترین ذخایر کرومیت در ۶ کشور وجود دارند که عبارتند از ۱_آفریقای جنوبی با ذخایر بالای یک و نیم میلیارد تن ۲_زیمباوه با ذخیره ۱۴۰ میلیون تن ۳_قزاقستان ۱۲۰ میلیون تن۴_ فنلاند ۴۱ میلیون تن ۵_هند ۲۷ میلیون تن۶_ برزیل ۱۴ میلیون تن سایر ذخایر کرومیت سایر قسمتهای جهان ۳۶ میلیون تن می باشد.
از بین اینها بیشترین ذخایر کرومیت را آفریقای جنوبی دارد که ۸۰ درصد کرومیت جهان را در خود ذخیره کرده است .کشور ایران نیز تقریباً دارای ۴۰۰ هزار تن ذخایر کرومیت با غنای پایین می باشد. در ایران ۱۶۳ معدن وجود دارد که حدود صد و پنجاه و یک عدد آنها به صورت روباز و ۳ معدن به صورت زیرزمینی ،۹ معدن همزمان روباز و زیرزمینی ،۱۰۰ معدن فعال، ۱۸ معدن غیرفعال و تعطیل موقت،و ۴۵ معدن در حال تجهیز هستند و به صورت نا مشخصی در حال آماده سازی برای استخراج می باشند.

مهمترین معادن ایران شامل معادن فاریاب ،فطر_نعمت، اسفندقه_ آبدشت واقع در استان کرمان و همچنین معادن گفت و باغ ذبیح در استان خراسان رضوی ،معدن بندان در استان خراسان جنوبی ، معدن چاه زرد یک در سیستان و بلوچستان، معدن فیروزآباد در سمنان، معدن کوچک شماره ۲ خوی در استان آذربایجان غربی و معدن خواجه جمالی نی ریز در استان فارس قرار دارند . از بین این معادن بیشترین و پرعیارترین معادن را معادن استان کرمان تشکیل می دهند.
مدیر فروش مجموعه معدنی ایران کانی: هادی ملکی
تلفن مشاوره و ثبت سفارشات: ۰۹۱۲۰۵۲۶۱۶۳
وبسایت رسمی مجموعه معدنی ایران کانی: www.irankani.com

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.